УСЛУГИ

✔При нас ще получите холистична консултация на здравословните Ви проблеми – разглеждаме здравето като съвкупност от физическото, менталното и психическо благополучие, а не просто липсата на болка; изслушваме и преглеждаме внимателно пациентите си, така че да открием къде се корени проблема, вместо да потушаваме симптомите. Знаем как да укрепим здравето, да повишим енергията и да подобрим самочувствието Ви с помощта на билки, суперхрани, растителни екстракти, пчелни продукти, етерични масла и лечебни гъби

✔Избираме за вас най-подходящите терапии от натуропатията, така че по най-щадящ и едновременно ефективен начин да се грижите за себе си:

Хомеопатия

Кликни тук и научи повече

Този лечебен метод на почти 250 години стимулира естествената способност на организма да се справя с болестта. Хомеопатичното лекарство се подбира индивидуално, като се съобразява с конкретните симптоми, проявени у пациента, с личностните му характеристики, емоционалност, наследствена предразположеност и др. Стига да се прилага от квалифициран и опитен лекар, хомеопатията е напълно безвреден лечебен метод с голям потенциал. С хомеопатия се лекуват успешно бебета, деца, бременни и кърмещи жени. Наричат я „нежната медицина”, защото е лишена от нежелани лекарствени реакции и действието й е изключително щадящо.

Последните научни изследвания и мета анализи, публикувани във водещи медицински издания, показват безспорната ефикасност на хомеопатията. Според Световната Здравна Организация хомеопатията е вторият най-използван метод в световен мащаб. 30% от населението на Европа използва хомеопатия. 

Ароматерапия

Кликни тук и научи повече

Един от най-древните методи за благоприятно повлияване на физическото здраве, емоциите и менталното състояние. Базира се на използването на летливите ароматни вещества от някои растения – етерични масла. Етеричните масла са “душата на растенията”. Те се отличават с изключително високочестотни вибрации, способни да въздействат върху фините енергийни тела на човека – да ни хармонизират, да подобрят настроението ни, да ни успокоят или тонизират, да модулират нагласата и мотивацията ни…

От друга страна многообразният им химичен състав ги прави до голяма степен мултифункционални и им придава редица физиологични свойства върху живите организми: антисептично, антибактериално, противогъбично, спазмолитично, обезболяващо, диуретично и др. Съществуват много методи на приложение на етеричните масла – масажи, инхалации, аромадифузия, вани, компреси, маски и т.н. Но като цяло тяхното въздействие се постига с въвеждане чрез дихателната система, през кожата и понякога през устата.  

Рейки

Кликни тук и научи повече

От„Рей” – енергия, дух, душа и „Ки” – жизнена сила. Рейки е енергията на универсалната жизнена сила. По време на Рейки сеанса лечителят поставя ръце по тялото ви. Усещането за дълбока релаксация, което ще изпитате носи баланс на ума, зарежда с енергия и хармонизира емоциите за дълго след сеанса.

Енергията Рейки лекува човека цялостно, на всички нива (физическо и енергийно, емоционално и ментално). Лечението Рейки е напълно позитивно и никога не може да нанесе вреда на жив организъм. То е приложимо за всекиго, независимо от здравословното състояние, възрастта, пола, религията му. Животните, растенията, децата, бебетата и хората в напреднала възраст откликват изключително добре на Рейки. Рейки изчиства или засилва потока на жизнената сила в човешкия организъм.

Чрез Рейки може да се балансират чакрите, енергийните меридиани, както и двете мозъчни полукълба. Освен да се насладите на хармонизиращ и трансформиращ Рейки сеанс, при нас можете да получите настройка, инициация, така че самостоятелно да предавате любящата енергия на себе си и близките си.     

Цветотерапия с есенциите на д-р Бах

Кликни тук и научи повече

Вече почти 100 години нежната и същевременно ефективна системата на д-р Едуард Бах продължава да доказва своята надеждност и безопасност. Д-р Бах бил убеден, че истинската причина за болестите се крие в негативните чувства, мисли и емоции, които разбалансират енергийното ни поле и нарушават потока на жизнена енергия.

За да се постигне цялостно и трайно изцеление трябва да се отстранят причините, а не да се лекуват следствията. И, разбира се, причините на енергийно ниво могат да бъдат отстранени само с енергийни средства, а не с материални.

Именно в цветовете на растенията Бах открива вибрациите, необходими за възстановяване на нашето енергийно равновесие. При това отрицателните мисли и емоции не се потискат, а се преобразуват в положителни.   

Апитерапия

Кликни тук и научи повече

Пчелните продукти се използват от векове за храна и лечение от хората – мед, прашец, восък, прополис, млечице.

Всеки от тях има уникални различни от останалите и в същото време великолепно допълващо ги лечебни свойства.

В научните публикации се появяват все повече доказателства за благотворното въздействие на пчелните продукти върху нашето здраве.

Пчелните продукти имат антимикробна активност, подобряват обмяната на веществата, балансират ендокринната система, стимулират кръвотворенето, забавят стареенето, имат противовъзпалително и имуномодулиращо действие, даряват ни със здраве и дълголетие.

СуДжок терапия

Кликни тук и научи повече

Гениалната система, проектираща всички наши органи върху дланта и стъпалото ни, позволява дори човек невладеещ в детайли анатомията и физиологията да бъде обучен да си помага сам при редица здравословни проблеми.

„Су Джок изтрива границата между самолечението, което медицината не одобрява и профилактиката, която поощрява”, проф. Жанайдаров.

Това е универсален метод за самопомощ при повечето обичайни оплаквания и заболявания – при първи симптоми на вирусна инфекция, кашлица, главоболие, болки в корема, гръбнака и ставите.

При това лечебният ефект обикновено е бърз и се проявява още при първата процедура. Той може да се използва от всеки човек, ежедневно, независимо от възрастта, пола и здравословното състояние.