24 върховни навика за 2024 г.

Честита, Честита, Честита 2024!

Ние от СВЕДАН ви пожелаваме много здраве, превъзходно вдъхновение и нова година, пълна с мигове на вълшебство. Предлагаме ви, да разгледате съветите ни за великолепна 2024-та година, вдъхновени от Робин Шарма. Те ще ви помогнат да инсталирате навици на майсторство от най-висок клас, така че следващите 12 месеца да са забележителни и незабравими.

 1. Ставайте с изгрева на слънцето и прекарайте поне час в молитва (или практика на благадарност), четене (учене) и йога (гимнастика или тичане). Дните ви никога няма да бъдат същите!

 

 1. Спрете да се оплаквате поне за една седмица. Ще се почувствате много по-силни и спокойни.

 

 1. Спрете да се фокусирате върху грешките на хората и вместо това се постарайте да забелязвате силните им страни. Проста идея, но рядко практикувана в днешното общество.

 

 1. Ходете по един час всеки ден.

 

 1. Четете по един час всяка вечер.

 

 1. Бъдете най-подготвеният човек на всяка среща, на която присъствате.

 

 1. Работете повече от всеки друг във вашата област. Винаги давайте най-доброто от себе си. Това изгражда огромно самоуважение.

 

 1. Направете дълбокия сън свой приоритет. Допълнителен съвет: ключът към превъзходната сутрешна рутина е именно отличният ритуал преди сън.

 

 1. Най-накрая простете на хората, които са ви наранили. Знайте, че именно вашите рани са ви помогнали да станете човека, който сте днес.

 

 1. Правете по три неща, които ви плашат на всеки три месеца през 2024 г.

 

 1. Работете без телефона си до обяд всеки работен ден.Поставете го на самолетен режим поне за 2-3 часа. Производителността ви ще скочи неимоверно.

 

 1. Изключвайте телефона си всяка неделя (за целия ден). Вашето семейство заслужава най-доброто от вас, нали?Дарете ги с цялото си внимание.

 

 1. Надявайте се на най-доброто, но бъдете абсолютно подготвени за най-лошото. Твърде бавно означава твърде късно.

 

 1. Започнете сутринта си, съсредоточавайки се върху 5 неща, за които сте благодарни. Това автоматично ще зададе по-високи вибрации на деня ви.

 

 1. Бъдете най-добрият слушател в дома си.

 

 1. Бъдете най-ентусиазираният студент/учениквъв вашата област.

 

 1. Развивайте безупречни маниери.

 

 1. Ходете често в художествени галерии, на театър…, така че съзнанието ви да попива от звездният прах на майсторите. Оставете телефона си у дома, ако наистина искате да се възползвате от този специален навик.

 

 1. Завършвайте всеки творчески проект, чувствайки се по-добре, отколкото когато сте започнали.

 

 1. Спрете да бъдете лоши към себе си. Вие сте невероятно специални – души от светлина, дошли, за да проявяат Божествената си същност и дарове.

 

 1. Спрете да сравнявате живота си с този на другите. Вашето пътуване в този свят е идеалното за вас и има много мъдрост и дълбок смисъл в това да сте точно там, където сте.

 

 1. Колкото повече успехи постигате, толкова повече мислете като начинаещ. Често успехът и печеленето на пари прави повечето хора небрежни.

 

 1. Всеки ден казвайте на близките си, че ги обичате.

 

  1. Не забравяйте, че вашите ежедневни навици предсказват какви ще са резултатите ви през целия живот. Затова ги направете страхотни!

 

Не е толкова трудно да придобиеш навици като да ставаш рано, да се храниш здравословно, да спортуваш, да превръщаш страха в гориво и да станеш най-успешният и силен човек, когото познаваш. Най-важното е да го ИСКАШ и най-трудното – да ЗАПОЧНЕШ.

 

Каквито и да са плановете ви за тази година, каквато и промяна да желаете, ние ви пожелаваме успех и истински ВЯРВЯМЕ ВЪВ ВАС!

 

Бъдете здрави и живейте в радост!

СВЕДАН

 

Originally posted 2024-01-09 14:09:02.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *